R
ECEPT BIEFSTUK NATUREL (hoofdgerecht voor 4 personen)
Benodigdheden: |
4 biefstukken
2 eetlepels cognac
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels droge gekneusde peperbesjes
1 dl. zure room
zout |
Voorbereiding: |
haal de biefstuk een ˝ uur van te voren uit de koelkast
zodat het vlees op kamertemperatuur komt en daardoor
niet te koud is. Wrijf het vlees rondom in met de cognac
en de olijfolie. Bestrooi de biefstuk vervolgens met de
gekneusde peperbesjes. Meng wat peperbesjes met de
zure room en een snufje zout tot een saus. |
Bereiding: |
bak de biefstuk aan beide kanten gedurende desgewenst
1,5 min. (rood), 3 min. (rosé) of 4 min. (doorbakken).
Serveer het sausje er apart bij.
Smakelijk eten! |
Voedingswaarde van Biefstuk
meer
recepten...
|